Wednesday 10 November 2010

fose septice

Despre noi pentru tine

Despre fose septice pot vorbii pe putin 1000 de persoane, iar despre fose ecologice inca pe atatia, insa nimeni nu poate vorbii despre fose septice ieftine , sau mai bine spus nimeni nu vrea sa vorbeasca despre fose septice ieftine sau  fose ecologice ieftine. De ce ? Raspunsul e unul simplu, pentru ca dintre cei 1000 de oameni care pot vorbi despre fose septice si statii de epurare nici unul nu ar vrea sa auda cuvantul ieftin pe motivul ca niciodata o fosa septica nu a fost un produs 100% orientat spre client, ci din potriva produsul, intial, a fost scos spre comercializare stric in avantajul celui care il comercializa, insa norocul clientului a stat in normele europene  EN 12566 avand norma referinta RO NTPA 002 pentru Romania, norme care au obligat producatorul la o atentie meticuloasa chiar inginereasca as putea spune in ceea ce priveste produsul finit si eficienta acestuia. Asadar cu toata ce pe piata au aparut multi jucatori in domeniul comercializararii de fose septice si sisteme de epurare, sunt putini aceia care chiar respecta aceste norme desi majoritatea afirma ca sunt in conformitate cu prevederile legale. Iar dintre cei care sunt in conformitate cu aceste norme, aproape niciunul nu este orientat spre client atunci cand vine vorba de profesionalism, de report calitate pret, sau mai ales cand vine vorba de disponibilitate la consultant.

Totusi printre acestia putem spune ca unul ar fii http://www.foseptice.ro care este o alternativa orientata spre client, a tuturoror companiilor de profil de pe piata romaneasca din domeniul foselor septice ecologice. Principala strategie implementata, este acea de a oferii calitatea maxima a produselor dorite, la pretul cel mai mic posibil.

Astfel ca, idea de fose ieftine s-a dovedit a fii de fapt un proiect satisfacator de pe piata romaneasca, atat pentru clienti, cat si pentru http://foseptice.ro/contact.html prin oportunitatea de a furniza una din cele mai vaste pachete de produse din acest domeniu ( http://foseptice.ro/prod.html ) , sisteme de epurare , prin furnizarea de fose septice ecologice , ministatii de epurare , statii de epurare , separatoare de ulei si hidrocarburi , separatoare de grasimi si multe alte produse ecologice, cat si prin furnizarea serviciilor aferente acestor sisteme ecologice (http://foseptice.ro/services.html ) , cum ar fii: servicii de montaj fose septice , servicii de asistenta la montaj pentru fose septice , consultanta in domeniul pentru sisteme de epurare a ape menajere , servicii de mentenanta si constatare.

Astfel ca nu putem decat sa incurajam cu caldura initiativa numita " fose septice ieftine " promovata de catre http://foseptice.ro/index.php atat prin oferta lor cat si prin strategia de informare inceputa prin intermediul retelelor de socializare ( vezi : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001699085558 ) ... dar despre asta, vom vorbii intr-o alta zi.

Best regards
Ecologic

" Noi chiar credem in ECOLOGIZARE ! " 


4 comments:

  1. Am citit articolul si sunt in asteptarea acelei zile cand vom putea vorbii. Pana atunci poti gasi fose septice ieftine din fibra de sticla si aici:
    Fose septice

    ReplyDelete
  2. O fosa eco este cea mai buna alternativa cand locuiesti in zone lipsite de canalizare.

    ReplyDelete
  3. Bună, vreau doar să le spun tuturor că am primit împrumutul meu de 1.000.000,00 USD de la programul de investiții pentru împrumutul domnului Ben și sunt 100% contact legitim prin e-mail: 247officedept@gmail.com sau Trimiteți-i text pe WhatsApp + 1-989-394-3740 . dacă căutați finanțare de 100% la o rată scăzută de 2% în schimb.

    ReplyDelete