Wednesday 17 November 2010

Fose Ecologice cauta Craciunita !!!

Nu este foarte relevant pentru industria foselor septice , dar este amuzant. Si pentru prima data cineva incearca sa constientizeze publicul despre fosele septice ecologice prin campanii de socializare. Asadar vom sustin in continuare aceste campanii, si le vom prezenta in masura in care ne vor aparea in cale:


"

"

Fose Ecologice cauta Craciunita !!! 

Pentru ca vin sarbatorile si ceva mai bun nu avem de facut decat sa premiem oamenii indrazneti si prietenosi, am lansat o noua provocare.


Pentru fete:
Posteaza o poza de-a ta (stii tu, poza aia in care esti cea mai atragatoare) si apoi incurajeaza-ti prietenii sa o voteze (Like it!) Poti devenii craciunita noastra.


Pentru baieti
:Posteaza o poza de-a prietenei tale (cu acordul ei, fireste) si apoi indeamna-i (fortat sau prin datorie) pe toti prietenii tai sa o voteze (Like it ! Ca doar esti mandru de ea). Si poate devenii craciunita noastra.



Sesiunea de votari (like-uri) se va incheia in data de 20.12.2010
P.S. Mentionam ca, respectiva Craciunita nu va ramane cu mana goala! Garantat

"

Pentru mai multe detalii urmareste link-ul: 


Best regards

1 comment:

  1. Bună, vreau doar să le spun tuturor că am primit împrumutul meu de 1.000.000,00 USD de la programul de investiții pentru împrumutul domnului Ben și sunt 100% contact legitim prin e-mail: 247officedept@gmail.com sau Trimiteți-i text pe WhatsApp + 1-989-394-3740 . dacă căutați finanțare de 100% la o rată scăzută de 2% în schimb.

    ReplyDelete