Friday, 31 December 2010

La Multi Ani 2011 !!!

Lasam cu melancolie in urma toate partile bune ale lui 2010, un an ce s-a dovedit plin de peripetii pentru fiecare dintre noi. si incercam sa ingropam partile amare pe care fara voia noastra si acest an ni le-a oferit. 


Incercam sa uitam de liderii acestei tari, si incetam sa le cautam intentiile lor bune. 


Ne promitem un an mai bun, si mai curat. Din toate punctele de vedere.


Iar voua, celor ce ne mai urmariti din cand in cand, cat nu in ultimul rand, voua, clientilor nostrii de pretutindeni, va uram:


LA MULTI ANI!!! SANATATE !!! PROSPERITATE !!! 
si IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR !!! 


Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi si in 2011 in incercarea noastra de a imbunatatii mediul ce ne inconjoara. Asa cum vom putea fiecare dintre noi. 


P.S. Avem un numar limitat de calendare 2011. Doritorii sunt rugati sa ne trimita un e-mail la una din adresele de pe www.foseptice.ro cu o adresa de contact la care sa va trimitem sidumneavoastra unul.


Best regards

2 comments:

 1. Salut!
  Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
  Un an nou fericit iti doresc!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

   Delete